Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Папийонка с кърпичка и бутонели VK61
Папийонка с кърпичка и бутонели VK6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папийонка с кърпичка и бутонели VK6

1902210033

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Папийонка с кърпичка и бутонели VK6, практичен комплект за една цветна, стилна визия. Материята е изцяло от полиестер, тъмносин цвят на червени флорални мотиви. Доста интересен десен, който подхожда на светли мъжки ризи и тъмни костюми, които може да разгледате в нашия сайт Виконте Русе.

Повечето мъже залагат точно на такива аксесоари, за да изглеждат неотразими на всяко събитие или празник. Без съмнение по този начин ще привлечете погледа на околните. Комплектът е подходящ за подарък , който ще ви опаковаме в луксозна кутия и доставим  на показания от вас адрес. Надяваме се това наше предложение, което е от последната ни колекция да ви допадне.

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно