Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ТЕНИСКИ С ЯКА ДО 04.07

Папийонка с кърпичка и бутонели VK81
Папийонка с кърпичка и бутонели VK8
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папийонка с кърпичка и бутонели VK8

1902210035

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Папийонка с кърпичка и бутонели VK8, за специални поводи и една спретната визия. Предпочитана комбинация за този комплект е със светли мъжки ризи и светли костюми, които може да разгледате в нашия онлайн магазин. Текстурата на полиестерният плат е тъмносин фон, в който са вложени червени флорални мотиви.

Лесно се поддържа и почиства, заслужава да заеме полагащото и се място във вашия гардероб. Материята е фина при докосване и няма да дразни кожата на врата ви. Имате уникалният шанс да се сдобиете с един изискан аксесоар, който ще промени изцяло вашата мъжка визия. Предлагаме комплектът в стилна опаковка, която може да послужи за подарък към любим човек.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно