Папийонка с кърпичка и бутонели VK91
Папийонка с кърпичка и бутонели VK9
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Папийонка с кърпичка и бутонели VK9

1902210028

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноПапийонка с кърпичка и бутонели VK9,  модерно предложение за една завършена мъжка визия. Иновативният десен представлява червена полиестерна материя с пришити черни флорални мотиви. Истинско произведение на изкуството. Добър вариант за комбиниране е със светли мъжки ризи и костюми по ваш избор. Тях може да намерите в нашият онлайн магазин Виконте Русе.

Платът е много мек при допир, лесно се поддържа и поставя на пригоденото за целта място. По този начин със сигурност ще сте различни на всяко светско събитие или празник. Комплектът е подходящ за подарък и може да се опакова в луксозна кутия. Бъдете смели в избора си на подобен вид аксесоари, защото само тогава ще имате завършена визия.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.