Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Стилен комплект папионка и кърпичка MG-9BA
Стилен комплект папионка и кърпичка MG-9BA1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Стилен комплект папионка и кърпичка MG-9BA

2006190034

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Стилен комплект папионка и кърпичка MG-9BA, красиви аксесоари от последната ни модна селекция. Към тях са включени също изящен чифт бутонели, които да закачите в края на ръкавите. Всичко би изглеждало перфектно във вашата визия, ако към тях прибавите светла официална риза и тъмен панталон. Подобно комбиниране на официално облекло и аксесоари към него ще повдигне вашето самочувствие, независимо от вашата възраст и фигура.

Ако изберете този вариант на обличане, със сигурност ще пожънете небивал успех на всяко светско събитие или празник. Това наше предложение може да послужи за подарък, който ще опаковаме в луксозна кутия. Добавете стил  и самочувствие в своя празничен гардероб с тези наистина изящни аксесоари.

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно