Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Kомплект папионка кърпичка и бутонели MG-6BA
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Kомплект папионка кърпичка и бутонели MG-6BA

2006190029

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Kомплект папионка кърпичка и бутонели MG-6BA, красив завършек на всяка изискана мъжка визия. Изработена е изцяло от полиестерен жакардов плат. Обърнете внимание на тънките, фини нишки, които образуват красиви орнаменти. Тук се преплитат различни модерни стилове, пресъздадени в сиво-черни мотиви.

Това наше предложение е подходящо за подарък, което лесно бихте съчетали с официална риза и панталон. Тях, както и още различни аксесоари може да разгледате в нашият онлайн магазин Виконте Русе. Комплекта се предлага с красива опаковка, която ще ви доставим на посоченият от вас адрес. Разчупете фантазията си и обърнете внимание на всеки един детайл от празничното ви облекло, за да постигнете желаният успех.

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.