Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка папионка карирана BI5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка черно каре BI5

1806150051

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папионка черно каре BI5, двупластова, релефна - първокласен избор за всеки повод. Материята е с лъскав оттенък и мекота при допир. Долният базов плат е от черна текстура, а горният е цветен на тъмно и светло сини квадрати, равномерно разположени по цялата дължина. Този красив аксесоар дава известна увереност и самочувствие на мъжа, който го носи.

Добър вариант за комбиниране е с светли официални ризи и тъмни сака, които може да изберете от нашия сайт. Заложете на тази атрактивна, полиестерна папийонка, за да изпипате до съвършенство вашата визия. Това наше предложение е подходящо за подарък, който ако искате може да ви го опаковаме в луксозна кутия.

 

 

  • Състав: 100% полиестер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 


Мъжка папионка карирана BI5