Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Лилава мъжка папионка VK122
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Лилава мъжка папионка VK12

2009260025

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Лилава мъжка папионка VK12, великолепен модел от последната ни серия модни аксесоари. Класическа визия за всяко празнично събитие, в което ще вземете участие. Завършващият елемент на всеки мъжки тоалет. Първокласна изработка от 100% полиестерен плат. Гладка и фина, тя ще се откроява на фона на ризата, с която сте облечени.

Лесно се поставя под яката и ще стои стабилно там, благодарение на широката лента , прикрепена към основата на папионката. Лилавият цвят може да се каже, че е нетрадиционен за такъв тип аксесоари, но това си има своите добри страни, което ще ви разграничи от останалите.

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.