Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Лилава папийонка VK25
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлосиня папийонка с елементи VK25

1906050017

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Светлосиня папийонка с елементи VK25, идеално допълнение към вашата младежка визия. Практичен подарък, на който не може да устоите, особено ако има на кого да го подарите. Ако решите, че е за вашата скромна особа, то непременно се съобразете с подходящата мъжка риза и костюм, които може да намерите в сайта Виконте Русе.

Това наше предложение е изработено от 100% полиестер, от много фина и гладка материя. Цветовете са много добре подбрани, още повече че е рисувана щампа от правилни геометрични линии наподобяващи  флорални мотиви. Закопчаването към яката на ризата е лесно с помощта на тънка лента минаваща около врата. Лесно се поддържа и глади, заслужава да заеме мястото си във вашето празнично облекло.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.