Лилава папийонка VK25
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Лилава папийонка VK25

1906050017

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Лилава папийонка VK25, идеално допълнение към вашата младежка визия. Практичен подарък, на който не може да устоите, особено ако има на кого да го подарите. Ако решите, че е за вашата скромна особа, то непременно се съобразете с подходящата мъжка риза и костюм, които може да намерите в сайта Виконте Русе.

Това наше предложение е изработено от 100% полиестер, от много фина и гладка материя. Цветовете са много добре подбрани, още повече че е рисувана щампа от правилни геометрични линии наподобяващи  флорални мотиви. Закопчаването към яката на ризата е лесно с помощта на тънка лента минаваща около врата. Лесно се поддържа и глади, заслужава да заеме мястото си във вашето празнично облекло.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.