Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 07.07

Луксозен комплект от папионка и кърпичка RR3
Луксозен комплект от папионка и кърпичка RR3
Луксозен комплект от папионка и кърпичка RR3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Луксозен комплект от папионка и кърпичка RR3

1804120468

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Луксозен комплект от папионка и кърпичка RR3, красиви аксесоари за една стилна мъжка визия. Така накратко може да нарисуваме това наше предложение от последната ни колекция. Много качествена изработка, изцяло от полиестер с характерния лилав фонов цвят, който е оцветен в сини, флорални мотиви.

Правилната комбинация е с светло розови официални ризи и тъмни сака, които може да видите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Комплектът може да го носите на специални поводи и събития, а само папионката и на семейни тържества. Така представените модели имат леко лъскав елемент, което позволява да се забелязват веднага от околните. Няма нужда да споменаваме, че ако го опаковаме в луксозна кутия всичко това е подходящо за подарък към любим човек.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.