Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Мъжка папийонка бежова RN21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папийонка бежова RN21

1906050036

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папийонка бежова RN21, за ефектна визия включена в последната ни колекция. Изчистен модел от 100% полиестер. Класически дизайн, който може да се слага върху всякакви цветове мъжки ризи. Закопчаването е стандартно, тясна лента от същия цвят.

Практичен аксесоар, с който може да се появите на всякакви специални поводи и събития. Още повече, че може да го използвате и за подарък към ваш приятел или близък човек. Тези и още много модели дрехи може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Оставаме на разположение за въпроси към вашето празнично облекло.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно