Мъжка папийонка цикламена RN22
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папийонка цикламена RN22

1906050037

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноМъжка папийонка цикламена RN22, интересен нюанс на червения цвят, с който може да се появите на всеки празничен повод или събитие. Лесно се комбинира със светли мъжки ризи и тъмни сака, които може да намерите в нашия сайт Виконте Русе. Този аксесоар е много приятен при допир и може да послужи като идея за подарък към приятел или роднина.

Папийонката е изработена от 100% полиестерен плат, който е стандартен за такъв тип аксесоари. Лесно се пере и поддържа, и ще ви служи дълги години. Заслужава да заеме своето място в празничният ви гардероб. Да се постави такъв модел върху ризата е предизвикателство за всеки мъж. Така че не се колебайте да приковете погледите на околните с тази наистина красива папийонка.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.