Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка папийонка цикламена RN22
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папийонка цикламена RN22

1906050037

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папийонка цикламена RN22, интересен нюанс на червения цвят, с който може да се появите на всеки празничен повод или събитие. Лесно се комбинира със светли мъжки ризи и тъмни сака, които може да намерите в нашия сайт Виконте Русе. Този аксесоар е много приятен при допир и може да послужи като идея за подарък към приятел или роднина.

Папийонката е изработена от 100% полиестерен плат, който е стандартен за такъв тип аксесоари. Лесно се пере и поддържа, и ще ви служи дълги години. Заслужава да заеме своето място в празничният ви гардероб. Да се постави такъв модел върху ризата е предизвикателство за всеки мъж. Така че не се колебайте да приковете погледите на околните с тази наистина красива папийонка.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.