Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка папионка BN1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка BN1

1906050002

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папионка BN1, стилен модел за красива мъжка визия. Материята е изцяло полиестер, гладка с леко лъскав оттенък. Текстурата е много интересна с причудлива смесица от геометрични форми в син и сив цветове на бежов фон. Такъв тип аксесоари лесно се комбинират с всякакъв цвят официални мъжки ризи и костюми , които може да разгледате при желание в нашия онлайн магазин.

Подобен тип папионки са много харесвани от мъже, които държат на външният си вид и искат да блеснат в обществото. Лесно се поставят под яката благодарение на тясната лента от същия плат и закопчалката. Прекрасна идея за подарък, който ще опаковаме и доставим на посочения от вас адрес. 

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.