Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Мъжка папионка BN3
Мъжка папионка BN3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка тъмносиня с бежови и сини елемент BN3

a906050023

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Папионка тъмносиня с бежови и сини елемент BN3, матов тъмносин цвят на светлосини и бели точки. Дизайна е доста впечатляващ заради начина, по който е изработен този аксесоар. Долната част, служи за основа, с форма на стандартна папионка, а над нея има добре подредена панделка с красиви бяло и синьо кръгове. Материята е леко релефна, изработена изцяло от полиестерен плат.

Свежа идея, от която може да се възползвате при комбинирането с мъжки ризи и костюми. Тях и още много официални дрехи ще намерите в онлайн магазина ни. Прекрасна възможност за подарък, който ще ви приготвим в стилна опаковка.

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно