Мъжка папионка цвят тъмна пудра VK13
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка цвят тъмна пудра VK13


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка цвят тъмна пудра VK13, много интересен десен. Рядко срещан цвят за такъв тип аксесоари, което означава, че ще сте уникални и неподражаеми. Бързо ще грабнете вниманието на околните. Материята е от 100% полиестер, която е стандартна за такъв вид модни артикули. Лесно се закопчава и поддържа, перфектния избор за предстоящите абитуриентски балове.

Елегантно предложение за вашият специален ден. Вземете своя подарък или зарадвайте близък човек с тази наистина свежа папионка, която може да поднесете в стилна опаковка приготвена от нас. Лесно може да я комбинирате с тъмен цвят официална риза и тъмен костюм. Имаме голямо разнообразие от тях в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

състав:100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.