Мъжка папионка цвят тъмна пудра VK13
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжка папионка цвят тъмна пудра VK13


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноМъжка папионка цвят тъмна пудра VK13, много интересен десен. Рядко срещан цвят за такъв тип аксесоари, което означава, че ще сте уникални и неподражаеми. Бързо ще грабнете вниманието на околните. Материята е от 100% полиестер, която е стандартна за такъв вид модни артикули. Лесно се закопчава и поддържа, перфектния избор за предстоящите абитуриентски балове.

Елегантно предложение за вашият специален ден. Вземете своя подарък или зарадвайте близък човек с тази наистина свежа папионка, която може да поднесете в стилна опаковка приготвена от нас. Лесно може да я комбинирате с тъмен цвят официална риза и тъмен костюм. Имаме голямо разнообразие от тях в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

състав:100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.