Мъжка папийонка червена VK18
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папийонка червена VK18

1906050012

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноМъжка папийонка червена VK18, модерно предложение в лъскавата гама цветове. Поради тази причина смело може да я комбинираме както със светли така и с тъмни мъжки ризи, които може да си изберете от нашия онлайн магазин. Материята е стандартно изпълнение от 100% полиестер, като щампата е от ярки светлосини флорални мотиви.

Лесно се слага под яката на ризата с помощта на лента от същия десен. Моделът е предназначен само за специални поводи, с който ще привлечете чуждите погледи. Бъдете новатори към вашето облекло и изберете нещо екстравагантно и предизвикателно. Направете подарък на близък човек или обновете вашият гардероб за празник за да постигнете успеха, към който се стремите.  

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.