Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Мъжка папийонка червена VK211
Мъжка папийонка червена VK212
Мъжка папийонка червена VK213
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папийонка червена VK21

1906050004

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папийонка червена VK21, доста интересна щампа от бели точки. Фина и мека при допир, откроява се на фона на светли мъжки ризи и тъмни сака. Тях и още много други официални дрехи може да намерите в нашия онлайн магазин. Това наше предложение е насочено към господата обичащи да имат представителен външен вид.

Материята е 100% полиестер, лесно се поддържа и глади, прекрасен спомен за вълнуващи специални събития и празници. Подходящ е за подарък, който ще ви приготвим в луксозна опаковка. Дори да нямате спортна фигура, това не е причина да вдигнете нивото на вашата визия с тази наистина впечатляваща папийонка.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно