Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Мъжка папийонка червена VK22
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папийонка червена VK22

1906050005

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папийонка червена VK22, удобна и практична за специални поводи. Материята е 100% полиестер, мека и приятна при допир. Щампата е повече от ефектна, защото червеният цвят е предизвикателен в комбинация със тъмносините точки, които умело са вкарани в него. Бързо ще направите впечатление и ще насочите вниманието към вас.

Препоръчваме ви комбинация със светли мъжки ризи и тъмни сака, които може да разгледате в нашия сайт. Подобен вид папийонки са предпочитани пред вратовръзките, защото придават естествен вид и нямат задължителен характер според етикецията на сватба или абитуриентски бал. Добра идея за подарък към приятел или близък роднина.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.