Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка папионка EBI131
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка EBI13

1909080020

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папионка EBI13, лилава на цвят  със структурирана текстура. Много ефектен модел, който със сигурност ще ви допадне, заради фината изработка и интересното дизайнерско решение да се постави тъмносиня основа по нейния край. Материята е мека и фина при допир, макар да е леко релефна.

Това е т.нар. жакардови аксесоари, които излязоха на мода през последните години. Безспорно тази папионка заслужава да заеме мястото си във вашия гардероб за празнични събития и поводи. Може да се комбинира както със светли, така и с тъмни официални ризи, които може да видите в нашия сайт. Изделието е подходящо за подарък, който ще приготвим в красива опаковка.

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно