Начало Продукти Количка Профил

Мъжка папионка горчица RN7
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка горчица RN7

1902080010

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноМъжка папионка горчица RN7, модерно предложение от най-новата ни колекция аксесоари. Интересно дизайнерско решение от гледна точка на релефната текстура. Папионки с подобна щампа имаме в синьо и зелено, така че вариантите за комбиниране с мъжки ризи е голямо.

Тях и още други мъжки официални облекла може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Специално този цветови нюанс на жълтия цвят е доста рядко срещан и затова имате уникалния шанс да сте различни на всеки  специален повод и събитие. Предлагаме папийонката в стилна опаковка, която може да послужи за подарък към любим човек.

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •