Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка папийонка лилава VK19
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папийонка лилава VK19

1906050007

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папийонка лилава VK19, много красива с интересна декорация. Идеално би подхождала върху бяла мъжка риза, която може да намерите в нашият онлайн магазин. Лесно се слага върху яката и ще стои перфектно към всяко празнично облекло.

Материята е изцяло от полиестер, мека и приятна при допир. Този хубав, модерен аксесоар може да ви послужи като идея за подарък към ваш приятел или роднина.  Просто трябва да знаете вкусът му и да чакате определен повод за това. Тези и още празнични модели дрехи може да намерите в нашия сайт. Насладете се на удоволствието да пазарувате при нас.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.