Начало Продукти Количка Профил

Мъжка папионка мента RN2
Мъжка папионка мента RN2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка мента RN2

1806150041

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноМъжка папионка мента RN2, семпъл на пръв поглед модел от нашата най-нова колекция. Това наше стилно предложение може да се носи само на официални поводи и събития. Комбинира се лесно с светли и тъмни мъжки ризи, които ще намерите в нашия онлайн магазин. Материята е изцяло от полиестер, стандартно решение за такъв вид аксесоари.

Лесно се поставя под яката на ризата, благодарение на тънката лента от същия плат, която завършва с ефектна закопчалка. Лесно се почиства и пере и няма да излезе от мода в следващите няколко години. С този модел лесно ще се откроите сред присъстващите на всяко светско събитие. Още една идея за подарък към любим човек.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •