Мъжка папионка пепел от рози VK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка пепел от рози VK1

1906050038

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноМъжка папионка пепел от рози VK1, изключително ефектен модел за празници и важни светски събития. Рядко срещан цвят за такъв вид аксесоари, който лесно би се комбинирал с тъмни мъжки ризи и сака, които може да разгледате в нашия сайт.

Материята е стандартна от 100% полиестер, мека и фина при допит, по никякъв начин няма да ви притеснява на врата. Лесно се поставя под яката посредством тънка лента от същия плат. Папионката е подходяща само за специални поводи и може да послужи като подарък към любим човек.

 

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.