Начало Продукти Количка Профил

Мъжка папионка RN32
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка RN32

1909080017

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка RN32, релефна със зелена жакардова текстура. Смело може да напишем, че това е един от най-търсените аксесоари през последните няколко сезона. Изключително свеж и атрактивен модел, с който ще бъдете забелязани на всяко празнично събитие, на което ще присъствате.

Освен това тъмнозеленият цвят подхожда на светли официални ризи и костюми, които може да разгледате в нашия онлайн магазин. Материята е изцяло от полиестер, което е стандарт за такъв тип модни изделия през последните години. Мъжката папионка често се използва за подарък към любим човек, който с удоволствие ще опаковаме в подходяща кутия.

 

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •