Мъжка папионка RN33
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка мента структурирана RN33

1909080016

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка мента структурирана RN33. Може да я слагате само на празнични събития и поводи, на които веднага ще бъдете забелязани. Сравнително рядко срещан десен, който лесно се комбинира както с тъмни, така и със светли официални ризи и панталони.

Тях и още най-различни мъжки дрехи и аксесоари може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Направете всичко възможно да сте елегантни и успешни с този класически модел папионка. Още една хубава идея за подарък, който надяваме се ще ви допадне.

 

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.