Начало Продукти Количка Профил

Мъжка папионка RN34
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка RN34

1909080019

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноМъжка папионка RN34, черна с лъскава, релефна материя. Често срещан цвят за такъв тип аксесоари, който лесно бихте съчетали със светла официална риза и тъмно сако. Разнообразието от варианти в тази насока са многобройни и затова оставяме на вас да вземете крайното решение.

Материята е леко лъскава от 100% полиестер. Както е известно такива модели папионки се използват само за тържествени събития, където се изисква да се спазва строго официално облекло. Лесно се закопчава и почиства, за да стане част от вашият гардероб. Много добър вариант за подарък, който ще ви опаковаме в подходяща кутия.

 

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •