Начало Продукти Количка Профил

Мъжка папионка RN9
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка RN9

1902080024

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка RN9, изчистен вариант за една перфектна визия. За хората на изкуството няма да убегне факта, че цвета на този изискан аксесоар наподобява тиква. И това не е случайно, от гледна точка на гладкия полиестерен десен. Това е идеален вариант да сте различни на всяко светско събитие или личен празник. Материята е гладка и мека при допир, изцяло от полиестерен плат.

Закопчаването към яката е лесно и практично, с помощта на тънка лента, която завършва с ефектна закопчалка. Тъй като папионката е светла, това предразполага тя да се комбинира с по-тъмни мъжки ризи и панталони, които може да изберете, ако разгледате нашия сайт. Излишно е да напомняме, че този артикул е подходящ за подарък, който ще опаковаме в луксозна кутия.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •