Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка папионка синя RN6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка синя RN6

1902080011

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папионка синя RN6, интересен дизайн и текстура. Релефна е при докосване, с петролно син базов цвят отдолу и ситна геометрична щампа отгоре. Това е папионка за смели и дръзки господа, подвластни на всички сезони. Комбинирането на този стилен аксесоар с мъжки ризи е много постижима задача, защото цветовите решения са наистина много.

Материалът, от който е изработена е 100% полиестер, стандартен за такъв тип артикули. Следователно може да споменем, че лесно се поддържа и съхранява. Подходящ е за подарък, който сами може да си направите, а при желание от ваша страна може да го опаковаме в луксозна кутия. Ако имате стройна фигура ще изглеждате перфектно с подобна папионка.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.