Мъжка папийонка синя VK23
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжка папийонка синя VK23

1906050011

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноМъжка папийонка синя VK23, модерно предложение в тъмната гама цветове. Десена е много актуален през последните няколко сезона, заради флоралните мотиви и пъстрата украса. Материята обичайно за такива аксесоари е изцяло полиестер, много е гладка и фина при допир. Папийонката може да се слага както върху светли, така и на тъмни мъжки ризи в зависимост от вашите предпочитания.

Тях и още много други предложения ви очакват в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Възползвайте се смело и ако имате въпроси относно вашата бъдеща визия, с готовност ще ви отговорим. Този аксесоар е подходящ за подарък, който с радост ще ви опаковаме.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.