Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка папийонка синя VK23
Мъжка папийонка синя VK23
Мъжка папийонка синя VK23
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папийонка синя VK23

2206110007

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папийонка синя VK23, модерно предложение в тъмната гама цветове. Десена е много актуален през последните няколко сезона, заради флоралните мотиви и пъстрата украса. Материята обичайно за такива аксесоари е изцяло полиестер, много е гладка и фина при допир. Папийонката може да се слага както върху светли, така и на тъмни мъжки ризи в зависимост от вашите предпочитания. 

Тях и още много други предложения ви очакват в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Възползвайте се смело и ако имате въпроси относно вашата бъдеща визия, с готовност ще ви отговорим. Този аксесоар е подходящ за подарък, който с радост ще ви опаковаме. 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.