Начало Продукти Количка Профил

Кралско синя папионка VК17
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кралско синя папионка VК17

1902150043

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Кралско синя папионка VК17 e подходяща за хора от всички възрасти. Тя със сигурност има с какво да ви изненада, особено що се отнася до нейната разцветката. Основата на плата е от полиестер, изчистена от всякакъв вид шарки и орнаменти. Красив и впечатляващ със своето излъчване аксесоар от последната ни колекция аксесоари. Добър вариант за комбиниране е със светли цветни, официални ризи и тъмни мъжки костюми.

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  Кралско синя папионка VК17