Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Мъжка папионка светло синя RN8
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка светло синя RN8

1902080013

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папионка светло синя RN8, за специален повод и прекрасна визия. Предпочитана комбинация за нея е с тъмни мъжки ризи и светли костюми. Разбира се може да се опитате и с други цветови решения дрехи, в зависимост от вашите предпочитания. Закопчаването е посредством лента, на която единият и край завършва с  кукичка.

Лесно се поддържа и почиства, заслужава да заеме полагащото и се място във вашия гардероб. Папионката е изработена изцяло от релефен полиестер, мека е при допир и няма да притеснява вашия врат.   Това наше предложение е подходящо за стилен подарък към любим човек.  Бъдете креативно настроени за да завършите вашия перфектен силует.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно