Мъжка папийонка светлосиня VK23
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжка папийонка светлосиня VK23

1906050018

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноМъжка папийонка светлосиня VK23, за специален повод в светлата гама цветове. Практична и удобна за носене, лесно се поддържа и глади. Изработена е изцяло от полиестерен плат с характерната за този случай щампа от бели и сини точки. Със сигурност ще привлечете любопитните погледи към вашата особа, още повече ако успеете да комбинирате папийонката със подходящия цвят мъжки ризи и костюми.

Всичко това се намира в нашият онлайн магазин и очаква вашето внимание да го разгледате. Аксесоарът е подходящ за подарък, който може да ви опаковаме в луксозна кутия. Бъдете иновативни и смели за да постигнете така желаният от вас имидж в обществото.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.