Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка папийонка с лилави елементи VK24
Мъжка папийонка с лилави елементи VK24
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папийонка с лилави елементи VK24

1906050020

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папийонка с лилави елементи VK24, специално предложение от новата ни колекция. Придава завършен вид на вашата спортна визия. Изработена е от 100% полиестерен плат с много фина и мека текстура. Предназначена е за празнични поводи, като абитуриентски балове и сватби. Лесно се съчетава със светъл цвят официални мъжки ризи и сака, които може да намерите в нашия сайт Виконте Русе. 

Умелото комбиниране на цветовете в тази папийонка е подходящо условие за нейния успех сред мъжете.  Този артикул може да ви го опаковаме в луксозна кутия и да послужи като подарък за ваш близък приятел. 

Състав: 100% полиестер

Размер: 12х6см

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.