Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Мъжка папионка светлосиня RN4
Мъжка папионка светлосиня RN4
Мъжка папионка светлосиня RN4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка светлосиня RN4

1711230344

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папионка светлосиня RN4, интелигентно решение за всяко празнично събитие. Изключително рядък цвят за такъв вид аксесоари, който се надяваме да ви допадне. Лесно се поставя под яката, благодарение на тясната лента завършваща с ефектна закопчалка. 

Относно комбинирането с мъжки ризи и костюми е сравнително лесно, стига да знаете каква визия очаквате да се получи. Ако имате затруднения можем да помогнем с ценни съвети и сме на ваше разположение. Материята на папионката е от 100% полиестер, стандартно решение за таъв тип аксесоари. Подходяща е за подарък който може да опаковаме в луксозна кутия. 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.