Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка папионка светлосиня RN4
Мъжка папионка светлосиня RN4
Мъжка папионка светлосиня RN4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка светлосиня RN4

1711230344

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папионка светлосиня RN4, интелигентно решение за всяко празнично събитие. Изключително рядък цвят за такъв вид аксесоари, който се надяваме да ви допадне. Лесно се поставя под яката, благодарение на тясната лента завършваща с ефектна закопчалка. 

Относно комбинирането с мъжки ризи и костюми е сравнително лесно, стига да знаете каква визия очаквате да се получи. Ако имате затруднения можем да помогнем с ценни съвети и сме на ваше разположение. Материята на папионката е от 100% полиестер, стандартно решение за таъв тип аксесоари. Подходяща е за подарък който може да опаковаме в луксозна кутия. 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.