Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Мъжка папионка VK14
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка жълта структурирана VK14

1910250060

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папионка жълта структурирана VK14, жълта на цвят и структурна като десен, изработена изцяло от полиестер. Много елегантен аксесоар за специални поводи и събития. Материята е леко релефна и отразява светлината по онзи начин, както златото в очите на златотърсача. Изключително търсен модел от най-новата ни колекция.

Лесно се комбинира с всякакъв цвят мъжки, официални ризи и костюми, които може да изберете, ако разгледате нашия онлайн магазин Виконте Русе. Перфектен вариант за подарък, с който ще изненадате ваш приятел. Опаковането и доставката оставете на нас.

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно