Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Мъжка папионка зелена RN1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка зелена RN1

1902080018

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папионка зелена RN1, изключително красив аксесоар за тържествени поводи, част от последната ни модна колекция. Изработена е изцяло от полиестерна материя, много фина на допир с ярко изразен и атрактивен цвят. Предпочитан модел специално за предстоящите абитуриентски балове.

Лесното поставяне върху ризата, без да притеснява врата на мъжа са само част от нейните предимства. С тази зелена мъжка папионка ще бъдете забележими и неотразими сред обществото, където и да се намирате. Подходяща е за подарък на любим човек, който ще ви доставим в луксозна опаковка. Добре се комбинира както със светъл цвят мъжки ризи, така и с по-тъмни. Заслужава да стане част от официалното ви облекло.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.