Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Мъжка папионка зелена RN2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка зелена RN2

1909080013

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папионка зелена RN2, атрактивен цвят и интересна текстура за специални поводи. Класически аксесоар, който не бива да пренебрегвате. Придава завършен вид на вашата мъжка визия. Изящен модел предпочитан от младежите и господата на средна възраст.

Лесно се комбинира със мъжки ризи и костюми, които може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Изработена е от 100% полиестерна материя, която е стандартна за такъв тип аксесоари. Лесно се съхранява и поддържа, мека е при допир и заслужава да заеме мястото си във вашия гардероб за години напред. Ако се чудите какво да подарите на любимият мъж, това е една много интересна идея.

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно