Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Мъжка папионка бордо RN36
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка бордо RN36

1906050032

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папионка бордо RN36, с гладка и фина материя за специални поводи и събития. Много търсен аксесоар от последната ни колекция за този сезон. Лесно се прикрепя под яката на официалната риза благодарение на тънката призрамка завършваща с ефектна закопчалка. Подобен тип десен се предпочитат от дръзките мъже с ясна представа за своята визия.

Всичко зависи от правилният подход и комбиниране с останалата част на облеклото и най-вече ризата и панталона. Направете си подарък с или без повод този наистина стилен аксесоар. Възползвайте се от подобни предложения за да зарадвате любимите за вас хора.

 

Състав: 100% полиестер

 

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.