Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка папионка в розово и синьо BI11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка в розово и синьо BI11

1806150075

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папионка в розово и синьо BI11, красива аранжировка от цветове. Водещата текстура на този невероятен аксесоар е направена от шикозни геометрични орнаменти в сиво, черно и бяло на светло розов фон. Закрепя се лесно за яката посредством кукичка, прикрепена за тънка лента. Много ефектен модел от последната ни колекция, подходящ за специални поводи.

Изработена е от 100% полиестер, красиво допълнение към вашата стройна визия. Подходяща комбинация за този артикул са цветни официални ризи, които може да намерите в нашият онлайн магазин Виконте Русе. Важното е цветът на ризата да съвпада с някой от орнаментите на папионката. Тя е подходяща за стилен подарък опакован в малка компактна кутия.  

 

  • Състав: 100% полистер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.