Начало Продукти Количка 0 Профил

Мъжка папионка карирана цвят мента MG17
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка карирана цвят мента MG17

1807100071

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папионка карирана цвят мента MG17, екзотичен аксесоар от последната ни колекция. Изработен е от лек и лъскав полиестерен плат, който през последните години се наложи като материя в модата.  Текстурата е уникална, създадена на малки ситни квадрати, умело съчетани в класически дизайн.

Особено интересно е, ако окомплектовате този красив аксесоар с тъмни официални ризи и сака, които може да разгледате ако посетите нашия онлайн магазин Виконте Русе. Така облечени, без съмнение ще привлечете погледите на нежния пол на всяко светско събитиOKе или празник. Папионката е подходяща за подарък, който ще приготвим за вас в красива, луксозна кутия.  

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.