Папионка ПБ корал
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка корал VK14

1310140093

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка корал VK14, за специален повод и ефектна визия. Изчистен модел от последната ни модна селекция. Класически дизайн от 100% полиестер. Закопчаването се извършва посредством лента, на която единият й  край има кукичка. По този начин се спестява време за приготвяне (за разлика от вратовръзките).

От друга страна, светлият цвят на папионката дава възможност за лесно комбиниране с другите дрехи, като например официална риза. Тя трябва да е в тъмната цветова гама, както и сакото. Този мъжки аксесоар го предлагаме в луксозна опаковка, който според случая може да послужи за подарък. Бъдете новаторски настроени към вашето облекло, за да постигнете успеха, който очаквате.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.