Мъжка розова папионка RN32
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжка розова папионка RN32

1711230345

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжка розова папионка RN32, много удобен и стилен аксесоар за всеки сезон. Изработена е от 100% полиестер, подходяща за подарък на любим човек. При желание от ваша страна може да ви опаковаме папионката в луксозна кутия. Тъй като цветът е светло розов, тя би подхождала на тъмни официални ризи, които може да изберете в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

С подобна комбинация дрехи и подхоящ за случая костюм, вие може да сте неотразими на всяко светско събитие. Последните тенденции в модата на такъв тип аксесоари показват, че ще има търсене на пазара в тези разцветки. Затова не се колебайте и сложете тази папионка във вашия гардероб.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  Мъжка розова папионка RN32

20080616111601 / 16.06.2008 г.