Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Мъжка папионка цикламена VK7
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка цикламена VK7

1804120471

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папионка цикламена VK7, модерно предложение в светлата гама цветове. Поради тази причина лесно се съчетава с тъмни официални ризи и подобен десен костюми. Всичко това може да разгледате в нашият онлайн магазин Виконте Русе. Материята очаквано е 100% полиестер – стандартна за подобен вид аксесоари.

Моделът  е предназначен да се слага само на специални поводи, като например абитуриентски балове и сватби. С нея ще привличате светските погледи на нежния пол. Предлагаме папионката в стилна опаковка, което предполага, че може да послужи за подарък към любим мъж. Лесно се закопчава и поддържа и заслужава да е част от вашия гардероб.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.