Мъжка папионка цвят шампанско VK9
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка цвят шампанско VK9

A704250017

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка цвят шампанско VK9, атрактивна с дъх на свежест. Много стилен и красив аксесоар, рядко срещан сред мъжете, защото се смята, че цветът е женски. Нищо подобно, щом се касае за мода. Тук такива правила няма. Всичко е въпрос на вкус и поглед в бъдещето. Десенът е внимателно подбран, така че вие мъже, които предпочетете тази папионка, да успеете да я комбинирате с официална риза и костюм.

Разбира се всичко това присъства в нашия сайт и вие спокойно може го да разгледате. Все пак ризата според нас трябва да е тъмна, за да се получи необходимият контраст на цветовете. Също така е добре да се знае, че подобен вид аксесоари се слагат само на специални поводи.  Този артикул е изработен от 100% полиестер и е подходящ за подарък.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.