Папионка в бежаво и синьо BI14
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Папионка в бежаво и синьо BI14

a806150058

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Папионка в бежово и синьо BI14, първокласен избор за всеки повод. Тук основният акцент пада върху щампата, която имитира бежови, сиви и сини шарки с образ на лабиринт. Това много се харесва на младите абитуриенти и младоженци, заради иновативния характер на материята. Този полиестерен аксесоар може да се носи както на светски събития, така и на работа в офиса.

Сигурни сме, че ще изглеждате неотразими, особено ако я комбинирате с официални ризи в червената гама. Ако се вгледате по-внимателно (ние вярваме, че ще го направите) ще разберете, че папионката е истинско произведение на изкуството. Това мигновено ще се забележи от нежния пол, което е целта на заниманието. По този начин ще бъдете неотразими на вашият празник или официален повод. Това наше изискано предложение е подходящо за подарък.

 

  • Състав: 100% полиестер

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.