Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Папионка бяла структурирана EMI
Папионка бяла структурирана EMI
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка бяла структурирана EMI

1805170066

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Папионка бяла структурирана EMI, интересна текстура за специални поводи.  Отличава се с ярък и атрактивен бял цвят, изцяло от полиестер, която ще придаде усещане за лукс на всяко официално облекло. Тя е стилна, предварително завързана, лесно се закопчава и използва. От гледна точка на комбинирането с останалите дрехи, може лесно да се предположат вариантите.

А те са само с тъмни официални ризи и сака , които може да изберете, ако разгледате нашия онлайн магазин. Продуктът е подходящ за подарък, който ще опаковаме в луксозна кутия. Ако имате спортно излъчване и светла кожа, ще изглеждате неотразими с подобна папионка.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.