Бяла мъжка папионка VK12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Бяла мъжка папионка VK12

1806150044

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноБяла мъжка папионка VK12. Общо описание на продукта.Бяла мъжка папионка VK12, модерна и стилна през всички сезони. Лека и приятна за носене, тя ще ви е от полза дълго време. Подобен десен имаме в няколко цвята. Лесно се закопчава и поддържа, заслужава мястото си във вашия гардероб.

Рядко срещан цвят, който лесно се комбинира с тъмни официални ризи и костюми. Всичко това, и още много изненади може да намерите в нашият онлайн магазин Виконте Русе. Този красив аксесоар е подходящ за подарък на любимият ви мъж. Изработката е на много високо качество, материята е 100% полиестер, а дизайна перфектен. Ще бъдете забелязани от женската аудитория, защото бялото се откроява на тъмния фон риза.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  Бяла мъжка папионка VK12

20080616111601 / 16.06.2008 г.