Папионка в ченро и бяло BI6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Папионка в черно и бяло BI6

1806150052

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Папионка в черно и бяло BI6, официален и атрактивен модел от последната ни колекция. Двупластово изпълнение с базов долен цвят в черно и креативно подредени орнаменти в бяло и сиво. До съвършенство подредена папионка изработена изцяло от полиестер. Предпочитан десен от младата ни аудитория, подходящ за специални поводи.

Препоръчително е да се комбинира с по-светли официални ризи, които ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Изберете този аксесоар за да сте различни пред обществото, да повишите вашето самочувствие и да сте неотразими. Всеки един детайл от вашето облекло е важен, затова не се колебайте в избора си. Това наше предложение е подходящо за подарък към любим човек.

 

  • Състав: 100% полиестер

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.