Мъжка папионка червена VK7
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка червена VK7

1806150046

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка червена VK7, изчистен модел без излишни декорации. Класически червен цвят, който се откроява над останалото облекло. Без съмнение това ще е първото нещо, което ще се забележи от околните. Ако направите подходяща комбинация със светла официална риза от нашият онлайн магазин Виконте Русе, тогава ще бъдете неотразими на всяко светско събитие.

Изчистен модел от последната ни колекция изработен изцяло от полиестер. Тази папионка лесно се закопчава и поддържа, заслужава да заеме мястото във вашата колекция официални облекла. Подобен тип аксесоари няма да излязат скоро от употреба, защото модата е вечна. Моделът е подходящ за скъп подарък към любим човек.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.