Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Папионка от два цвята на фигури BI13
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка от два цвята на фигури BI13

1806150057

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Папионка от два цвята на фигури BI13, нов модел с интересен десен. Рядко срещан аксесоар, изработен точно по такъв начин. Представлява двупластова кройка, с долен базов цвят в черно и горен с удивително подредени геометрични форми. Уникална и неподражаема визия, с която ще бъдете фантастично представени на специален празник или събитие.

Бързо ще привлечете погледите на обществото, особено ако успеете да съчетаете тази папионка с официални ризи и костюми. Тях лесно ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. . Материята е от 100% полиестер, бихме казали стандартно изпълнение за такъв тип аксесоари. Вземете своя подарък или зарадвайте близък човек с този наистина красив модел от нашата последна колекция.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.