Папионка жълта RN46
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка жълта RN66

1806150040

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Папионка жълта RN66, елегантен десен с ярък бляскав цвят. Този полиестерен аксесоар ще придаде усещане за лукс на всяко официално облекло. Тя е стилна, предварително завързана и лесна за използване. Подхожда на всякакъв вид цветни официални ризи, които може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Моделът съчетава в себе си перфектен празничен стайлинг и авангарден дизайн. С такава папионка лесно ще бъдете забелязани на всяко светско събитие или официален повод. Ако желаете може да ви я опаковаме в луксозна кутия, което означава, че е подходяща за стилен подарък към любим човек. Заложете на такъв вид (цвят) папионка за една наистина впечатляваща визия.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.